Stage GGZ

Stage lopen bij Brouwer Psychologen betekent ervaring opdoen bij een deskundige organisatie met een stevige historie. Wij helpen onze cliënten gedreven en betrokken verder bij problemen in de ontwikkeling, psychische klachten en moeilijke (opvoedings)omstandigheden

We hebben stageplaatsen binnen onze afdeling GGZ kind & jeugd voor masterstudenten orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie.

Periode:         September 2023 t/m februari of juni 2023,

                       16-24 uur per week

Locatie:         Ridderkerk, Geldermalsen, Barneveld of Apeldoorn

Wat ga je doen?

Als stagiaire maak je deel uit van het behandelteam voor cliënten tot 18 jaar. Je bent aanwezig bij intakegesprekken en wordt actief betrokken bij het in kaart brengen van de hulpvraag van een kind of jongere. Je denkt mee in welke factoren mogelijk een rol spelen in het ontstaan van de problematiek en de instandhouding ervan en welke hulp geïndiceerd is. Je verricht indien nodig diagnostisch onderzoek en rapporteert hierover. Je formuleert interventievoorstellen, die je bespreekt met cliënt en ouders. Je leert interventies uit te voeren, te monitoren, te evalueren en indien nodig bij te stellen.

Wat kenmerkt jou?

Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast voor hun vak en positief-kritische denkers. Dat kenmerkt ook jou: je bent leergierig en kunt kritisch reflecteren op je eigen werk en handelen. De identiteit van Brouwer Psychologen is geworteld in het christelijk geloof, daarom typeert een positief christelijke levenshouding ook jou. Verder:

  • doe je een WO master(ortho)pedagogiek of ontwikkelingspsychologie;
  • kun je jezelf uitstekend schriftelijk en mondeling uitdrukken;
  • ben je kerkelijk meelevend en onderschrijf je de gereformeerde     belijdenisgeschriften.

Wat krijg jij?

Kom je bij ons stagelopen, dan word je begeleid door een ervaren orthopedagoog(-generalist) of ontwikkelingspsycholoog. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid om de basisaantekening psychodiagnostiek te behalen. Brouwer Psychologen biedt een stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de stage, neem dan contact op met Annet van Steensel (orthopedagoog-generalist) via aevansteensel@brouwerpsychologen.nl of 06-17950734.

Wil je solliciteren, e-mail dan je CV met een motivatiebrief naar Annet van Steensel via aevansteensel@brouwerpsychologen.nl.