Onze locaties

Ridderkerk

De hoofdlocatie van Brouwer Psychologen is in Ridderkerk, waar in 1987 oprichters Ko en Alice Brouwer hun activiteiten startten. In de loop van de jaren is de praktijkruimte flink uitgebreid, onder andere met 3 blokhutten in de bosrijke tuin. Onze hulpverlening aan kinderen vindt voornamelijk in deze blokhutten plaats.

Het bezoekadres is:

Verlengde Kerkweg 11
2985 AZ Ridderkerk
                           

Contact opnemen.

De Verlengde Kerkweg ligt in het centrum van Ridderkerk, in de directe nabijheid van de oude dorpskerk (Singelkerk) en winkelcentrum ‘De Ridderhof’.

Barneveld

Begin 2000 breidden we uit met een praktijk in Barneveld, waardoor we ook in deze plaats en regio mensen die psychische klachten ervaren persoonlijk en deskundig kunnen begeleiden.

Het bezoekadres is:

Wilhelminastraat 14
3771 AR  Barneveld

Contact opnemen.

De praktijk ligt op de hoek van de Wilhelminastaat en Burgemeester Kuntzelaan, vlakbij de rotonde waar de Burgemeester Kuntzelaan, Bouwheerstraat en Van Dompelaarstraat bij elkaar komen. U kunt aan de achterzijde van het pand parkeren.

Geldermalsen

Onze derde praktijk ligt in Geldermalsen, in de oude dorpskern van Meteren. We werken daar vanuit het oude Polderhuisje aan de Dorpsstraat.

Het bezoekadres is:

Dorpsstraat 18
4194 TD Meteren

Contact opnemen.

U vindt de praktijk direct naast de oude, witte hervormde Dorpskerk.

Apeldoorn

Sinds begin 2021 hebben we ook een vestiging in Apeldoorn.

Vanaf 1 februari 2023 vinden de gesprekken plaats in ons nieuwe eigen pand. Het bezoekadres is:

Amphion 34
7314 AT Apeldoorn

Contact opnemen.

Er zijn 3 parkeerplekken op eigen terrein waar u gebruik van kunt maken. Deze zijn bereikbaar vanaf de Loolaan. Vanaf de parkeerplaats loopt u tussen de gebouwen door naar de deur van de praktijk.

Gehandicaptenzorg

Onze gedragsdeskundigen in de gehandicaptenzorg werken op de locaties van de diverse zorginstanties waar wij actief zijn. Hebt u een hulpvraag of een vraag vanuit een zorginstantie? Neem dan contact met ons op.