Over ons

Brouwer Psychologen bestaat ruim 30 jaar. In 1987 startte het echtpaar Ko en Alice Brouwer vanuit hun woonhuis in Ridderkerk met het aanbieden van psychologische hulp, ook in de gehandicaptenzorg. Onze praktijk was in christelijk Nederland een voorloper in georganiseerde psychologische zorg.

Het zegt alles over onze deskundigheid en gedrevenheid om mensen te helpen die psychische klachten ervaren. Een goede behandeling begint met een deskundige behandelaar, vinden wij. Iedereen die bij ons werkt is daarom goed opgeleid, vaardig en een kritische denker. Uw moeite en verhaal zijn bij ons in vertrouwde handen.

Identiteit

Onze identiteit is geworteld in het christelijk geloof, waarbij geloof, hoop en liefde veelbetekenend zijn. Vanuit dit perspectief kijken we naar u, onszelf en ons professioneel handelen. We willen dicht bij onze cliënten staan, zodat zij zich veilig en gerespecteerd voelen.

Gehandicaptenzorg

Vanaf de oprichting zijn we actief binnen de gehandicaptenzorg, waar onze orthopedagogen en ontwikkelingspsychologen begeleiding en behandeling bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze zorg leveren we binnen diverse christelijke (veelal reformatorische) organisaties voor gehandicaptenzorg.

Online therapie

We werken vanuit 4 praktijklocaties: Ridderkerk, Barneveld, Geldermalsen en Apeldoorn. We spreken onze cliënten in een van onze locaties, waarbij we ons strikt houden aan de geldende corona-richtlijnen. Een deel van de consulten vindt telefonisch of via videobellen plaats, een aanpak die we blijven aanbieden.