Stage Gehandicaptenzorg

Stage lopen bij Brouwer Psychologen betekent ervaring opdoen bij een deskundige organisatie met een stevige historie. Binnen de gehandicaptenzorg wordt gedragsdeskundige zorg geboden aan cliënten  binnen tal van voorzieningen op het gebied van verblijf, dagbesteding en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking. 

We hebben stageplaatsen binnen onze afdeling Gehandicaptenzorg voor masterstudenten orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie.

Periode:         September 2022 t/m juni 2023,

                       16 uur per week (bij voorkeur)

Locatie:         Bodegraven en Oud-Vossemeer

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) loop je mee met een orthopedagoog (generalist) en ben je betrokken bij de zorgplanning en evaluatie van begeleidings- en behandelingsplannen. Daarnaast help je teams van begeleiders in het verduidelijken en beantwoorden van de hulpvraag van cliënten. Middels diagnostisch onderzoek breng je de (ontwikkelings)behoeftes van cliënten in kaart. Vanuit de beeldvorming rondom een client geef je praktische adviezen aan begeleidingsteams, ouders en anderen om zo goed mogelijk bij de client te kunnen aansluiten. Je werkt in afstemming met andere zorgprofessionals. In je werk is het Triple-C-behandelmodel leidraad.

Wat kenmerkt jou?

Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast voor hun vak en positief-kritische denkers. Dat kenmerkt ook jou: je bent leergierig en kunt kritisch reflecteren op je eigen werk en handelen. De identiteit van Brouwer Psychologen is geworteld in het christelijk geloof, daarom typeert een positief christelijke levenshouding ook jou. Verder:

  • doe je een WO master (ortho)pedagogiek of ontwikkelingspsychologie;
  • heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
  • kun je jezelf uitstekend schriftelijk en mondeling uitdrukken;
  • ben je kerkelijk meelevend en onderschrijf je de gereformeerde     belijdenisgeschriften.

Wat krijg jij?

Kom je bij ons stagelopen, dan word je begeleid door een ervaren orthopedagoog(-generalist). Tijdens je stage heb je de mogelijkheid om de basisaantekening psychodiagnostiek te behalen. Brouwer Psychologen biedt een stagevergoeding.

 

Ben je geïnteresseerd?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de stage, neem dan contact op met Annet van Steensel (orthopedagoog-generalist i.o) via aevansteensel@brouwerpsychologen.nl of 06-17950734.

Wil je solliciteren, e-mail dan je CV met een motivatiebrief naar Anne Kleinbloesem, aackleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.