Vacatures gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog.

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voorde cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige krijg je een werkplek binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(uren in overleg - tijdelijke vacature)

binnen Siloah te Rijssen

Op zoek naar een (tijdelijke) uitdaging waarin je jouw expertise kunt inzetten ten behoeve van de client met een verstandelijke beperking, zijn betrokkenen en de begeleidingteams? Samen bouwen aan perspectief zodat de cliënt een betekenisvol leven kan ervaren! We hebben een tijdelijke vacature in Rijssen (Siloah) waarbij uren en werkdagen in overleg zijn. Je werkt aan een goede beeldvorming van de cliënt, zet behandellijnen uit in afstemming met andere betrokkenen, en beïnvloedt en ondersteunt het systeem zodat er gezamenlijk gewerkt wordt aan het perspectief. Ga jij deze uitdaging aan?

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(uren in overleg - tijdelijke vacature)

binnen De Schutse te Kesteren

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Wilma van der Ham (manager gehandicaptenzorg, 06-19373817) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met één van onze gedragsdeskundigen. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem a.a.c.kleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.

Ben je geïnteresseerd, maar staat jouw vacature er niet tussen? Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Als jij de juiste kandidaat bent, is er namelijk vaak wel wat regelen.