Vacature gedragsdeskundige

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar een van onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog in de gehandicaptenzorg (werklocatie Alblasserdam of Oud-Vossemeer).

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voor de cliënt. We werken vanuit het Triple-C-model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige voer je de werkzaamheden uit binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(13 uur per week)

binnen Adullam Gehandicaptenzorg te Alblasserdam

​Ben jij sterk in werken vanuit de verbinding en samenwerking? Wil jij vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking en denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!

Je bent als gedragsdeskundige binnen Adullam verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van zo’n 70 jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op de locaties Molenheim en Polderheim wonen en/of op de locatie Wilgenheim werken. De meeste cliënten hebben VG 3 en 4.  Een aantal cliënten heeft VG 5, 6 of 7. De mate van verstandelijke beperking varieert van zeer ernstig tot licht verstandelijk beperkt.

Per oktober 2020 ontstaat een vacature voor 13 uur per week in verband met een zwangerschapsverlof en het beëindigen van de werkzaamheden op deze locaties.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(12 uur per week)

binnen de Schutse te Oud-Vossemeer

Hou jij van afwisseling in je werk? Wil jij vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking en denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan is dit een baan die bij jou past.

Je bent als gedragsdeskundige binnen de Schutse verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van zo’n 40 cliënten met een verstandelijke beperking die op de locatie Oud-Vossemeer wonen of werken. Je werkt met een veelzijdige doelgroep: de mate van verstandelijke beperking varieert van zeer ernstig tot licht verstandelijk beperkt. Op deze locatie zijn 3 woningen, een dagactiviteitencentrum en een kinderdagcentrum. Het zorgprofiel van de cliënten loopt uiteen van VG 3 tot en met VG 7.  

Deze vacature betreft de vervanging van een zwangerschapsverlof vanaf half november 2020 tot en met eind maart 2021.  

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over één van deze vacatures en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Hanne Snoep (manager gehandicaptenzorg, 06-26346979) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met een gedragsdeskundige. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem via dit mailadres.