Vacatures gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog.

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voorde cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige krijg je een werkplek binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(12 uur per week)

binnen De Schutse te Oud-Vossemeer

Hou jij van afwisseling in je werk? Wil jij de cliënt zien als mens en vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige 8 uur per week verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van een aantal bewoners of deelnemers van de woon- en dagbestedingslocatie van de Schutse in Oud-Vossemeer. Je werkt samen met een collega orthopedagoog. Op deze locatie wonen en/of werken kinderen en volwassenen, waarbij het zorgprofiel varieert van VG 3 tot en met VG 8.

Deze vacature ontstaat als gevolg van uitbreiding van de locatie. Verdere uitbreiding van het aantal uren in regio Zeeland is mogelijk!

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(6-10 uur per week)

binnen Siloah Zuid-Holland te Bodegraven

Wil jij je brede ervaring inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Zie jij de behandeling van cliënten met een (zeer) intensieve begeleidingsvraag als een uitdaging en wil je juist voor deze mensen bijdragen aan het gewone leven? Wil je de cliënt echt leren kennen, denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking die op De Akker wonen en/of bij DAC De Dorsvloer werken. Het gaat om een diverse doelgroep, waarbij de hulpvraag gericht is op intensieve zorg en begeleiding. De cliënten hebben VG 5 t/m 8. Bij Siloah wordt gewerkt met 'Begeleiden Met Perspectief'. Als gedragsdeskundige lever je hieraan je bijdrage door het team te ondersteunen in het beter leren kennen van de cliënten. Je werkt samen met twee collega-gedragsdeskundigen vanuit Brouwer Psychologen.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(4 uur per week)

binnen Siloah te Urk

Deze vacature is mogelijk te combineren met andere werkplekken in de regio.

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Wilma van der Ham (manager gehandicaptenzorg, 06-19373817) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met één van onze gedragsdeskundigen. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem a.a.c.kleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.

Ben je geïnteresseerd, maar staat jouw vacature er niet tussen? Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Als jij de juiste kandidaat bent, is er namelijk vaak wel wat regelen.