Vacatures gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog.

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voorde cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige krijg je een werkplek binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(16 uur per week)

binnen Siloah Zuid te ‘s Gravenpolder & Tholen

Ben jij als gedragsdeskundige graag betrokken bij woonlocaties waar mensen met een verstandelijke beperking wonen? Wil jij vanuit jouw rol een bijdrage leveren aan het centraal stellen van de cliënt en hen het gewone leven laten ervaren? Bij de Beukelaar, de Boog en de Rondas in ‘s Gravenpolder en de Klimroos in Tholen is dat mogelijk!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de begeleiding van een veelzijdige doelgroep van zo’n 70 cliënten in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. De meeste cliënten werken overdag extern, een aantal ouderwordende bewoners gaat naar de huiskamergroepen op locatie. Het zorgprofiel van de cliënten loopt uiteen van VG 3 tot en met VG 6.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(4 uur per week)

binnen De Schutse te Oud-Vossemeer

Hou jij van afwisseling in je werk? Wil jij de cliënt zien als mens en vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige 4 uur per week verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van een aantal bewoners of deelnemers van de woon- en dagbestedingslocatie van de Schutse in Oud-Vossemeer. Je werkt samen met een collega orthopedagoog. Op deze locatie wonen en/of werken kinderen en volwassenen, waarbij het zorgprofiel varieert van VG 3 tot en met VG 8.

Deze vacature ontstaat als gevolg van uitbreiding van de locatie.  

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(16 uur per week)

binnen Siloah Oost te Rijssen

Wil jij je brede ervaring inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Zie jij bijkomende psychische problematiek als een uitdaging en wil je juist voor deze mensen bijdragen aan het gewone leven? Denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van volwassenen met een verstandelijke beperking die op de locatie De Burcht wonen en/of op de locatie De Molenhoek werken. Het gaat om een diverse doelgroep, waarbij de hulpvraag varieert van lichte tot intensieve zorg en begeleiding. De cliënten hebben VG 3 t/m 8. De groepen vallen onder de verantwoordelijkheid van twee gedragsdeskundigen. Je werkt samen met een collega-gedragsdeskundige vanuit Brouwer Psychologen.  

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(13 uur per week, vanaf 1 oktober 2021)

binnen Adullam Gehandicaptenzorg te Alblasserdam

Ben jij sterk in werken vanuit de verbinding en samenwerking? Wil jij vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking en denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van zo’n 70 jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op de locaties Molenheim en Polderheim wonen en/of op de locatie Wilgenheim werken. De meeste cliënten hebben VG 3 en 4.  Een aantal cliënten heeft VG 5, 6 of 7. De mate van verstandelijke beperking varieert van zeer ernstig tot licht verstandelijk beperkt. Als orthopedagoog werk je nauw samen met de eerst verantwoordelijk begeleiders, teamleiders en locatiemanager, waarbij ieder vanuit zijn eigen rol een bijdrage levert aan het gewone leven voor de cliënten.

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Hanne Smit-Snoep (manager gehandicaptenzorg, 06-26346979) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met één van onze gedragsdeskundigen. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem a.a.c.kleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.