Vacatures gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog.

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voorde cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige voer je werkzaamheden uit binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat inde gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(16 uur per week)

binnen Siloah Oost te Rijssen

Wil jij je brede ervaring inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Zie jij bijkomende psychische problematiek als een uitdaging en wil je juist voor deze mensen bijdragen aan het gewone leven? Denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van volwassenen met een verstandelijke beperking die op de locatie De Burcht wonen en/of op de locatie De Molenhoek werken. Het gaat om een diverse doelgroep, waarbij de hulpvraag varieert van lichte tot intensieve zorg en begeleiding. De cliënten hebben VG 3 t/m 8. De groepen vallen onder de verantwoordelijkheid van twee gedragsdeskundigen. Je werkt samen met een collega-gedragsdeskundige vanuit Brouwer Psychologen.  

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(16 uur per week)

binnen Siloah Midden te Barneveld, Geldermalsen & Tricht

Hou jij van afwisseling in je werk? Wil jij de cliënt zien als mens en vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan past deze vacature bij jou!

Je bent als gedragsdeskundige 8 uur per week verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van 24 cliënten met een verstandelijke beperking die op de Tharah wonen. Je werkt met een veelzijdige doelgroep, waaronder ouder wordende cliënten die overdag naar de huiskamergroep gaan. De andere cliënten hebben extern dagbesteding of werk. Het zorgprofiel van de cliënten loopt uiteen van VG 3 tot en met VG 6.

Daarnaast ben je als gedragsdeskundige 8 uur per week verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van de bewoners van de Rietfluit (7 bewoners) en Gerdina’s Hof (14 bewoners) in Geldermalsen. Je bent ook betrokken bij de Leidse Hoeven in Tricht, waar deze bewoners werken, maar waar ook externe cliënten werkzaam zijn.

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Hanne Snoep (manager gehandicaptenzorg, 06-26346979) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met één van onze gedragsdeskundigen. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem via dit mailadres.