Vacatures gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar onze vacatures voor orthopedagoog of psycholoog.

Brouwer Psychologen heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voorde cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige krijg je een werkplek binnen een christelijke of reformatorische gehandicaptenzorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedragsdeskundigen van Brouwer Psychologen dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(6-10 uur per week)

binnen Siloah Zuid-Holland te Bodegraven

Wil jij je brede ervaring inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Zie jij de behandeling van cliënten met een (zeer) intensieve begeleidingsvraag als een uitdaging en wil je juist voor deze mensen bijdragen aan het gewone leven? Wil je de cliënt echt leren kennen, denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking die op De Akker wonen en/of bij DAC De Dorsvloer werken. Het gaat om een diverse doelgroep, waarbij de hulpvraag gericht is op intensieve zorg en begeleiding. De cliënten hebben VG 5 t/m 8. Bij Siloah wordt gewerkt met 'Begeleiden Met Perspectief'. Als gedragsdeskundige lever je hieraan je bijdrage door het team te ondersteunen in het beter leren kennen van de cliënten. Je werkt samen met twee collega-gedragsdeskundigen vanuit Brouwer Psychologen.  

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(8 uur per week)

binnen AhinoamSorgh te Schalkhaar

Ben jij een bevlogen gedragsdeskundige en heb je hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Zie jij de behandeling van cliënten met een zeer intensieve begeleidingsvraag als een uitdaging en wil je juist voor deze mensen bijdragen aan het gewone leven? Denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

AhinoamSorgh is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor cliënten met verstandelijke beperking. De locatie is in mei 2021 gestart. Er wonen momenteel 5 cliënten en er zal uitbreiding plaatsvinden naar 12 cliënten. Alle cliënten hebben zeer intensieve begeleiding nodig en hebben meestal een VG 7 (eventueel in combinatie met meerzorg). De cliënten gaan met elkaar naar het werk.  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling. Het team werkt vanuit een sterke visie aan het vormgeven van het gewone leven voor deze cliënten. We zoeken een behandelaar die houdt van pionieren, ontwikkelen en kritisch meedenken.

Je bent 8 uur per week bij deze locatie betrokken. Uitbreiding van uren in de toekomst is mogelijk.  

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(4-8 uur per week)

binnen Siloah Zuid te ‘s Gravenpolder

Ben jij als gedragsdeskundige graag betrokken bij woonlocaties waar mensen met een verstandelijke beperking wonen? Wil jij vanuit jouw rol een bijdrage leveren aan het centraal stellen van de cliënt en hen het gewone leven laten ervaren? Bij de Beukelaar, de Boog en de Rondas in ‘s Gravenpolder is dat mogelijk!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de begeleiding van een veelzijdige doelgroep van zo’n 70 cliënten in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. De meeste cliënten werken overdag extern, een aantal ouderwordende bewoners gaat naar de huiskamergroepen op locatie. Het zorgprofiel van de cliënten loopt uiteen van VG 3 tot en met VG 6.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(8 uur per week)

binnen De Schutse te Oud-Vossemeer

Hou jij van afwisseling in je werk? Wil jij de cliënt zien als mens en vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige 4 uur per week verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van een aantal bewoners of deelnemers van de woon- en dagbestedingslocatie van de Schutse in Oud-Vossemeer. Je werkt samen met een collega orthopedagoog. Op deze locatie wonen en/of werken kinderen en volwassenen, waarbij het zorgprofiel varieert van VG 3 tot en met VG 8.

Deze vacature ontstaat als gevolg van uitbreiding van de locatie.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(26 uur per week)

binnen Adullam Gehandicaptenzorg te Barneveld en Ede

Ben jij sterk in werken vanuit de verbinding en samenwerking? Wil jij vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking en denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van drie woongroepen (waaronder appartementszorg) in Beekheim waar (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen. Je werkt samen met een collega orthopedagoog-generalist die betrokken is bij de andere vier woongroepen. Daarnaast ben je betrokken bij 70 deelnemers die op Veldheim werken (hiervan wonen 30 deelnemers in Beekheim). Eén van je aandachtsgebieden is de doelgroep mensen met een ernstig meervoudige beperking. Het zorgprofiel van de cliënten varieert van VG 3 tot VG 8.

Als gedragsdeskundige werk je nauw samen met de eerst verantwoordelijk begeleiders, teamleiders en locatiemanager, waarbij ieder vanuit zijn eigen rol een bijdrage levert aan het gewone leven voor de cliënten.

Gedragsdeskundige: orthopedagoog of psycholoog

(13 uur per week)

binnen Adullam Gehandicaptenzorg te Alblasserdam

Ben jij sterk in werken vanuit de verbinding en samenwerking? Wil jij vanuit visie bijdragen aan het gewone leven voor mensen met een verstandelijke beperking en denk je vanuit de hulpvraag en de mogelijkheden van de cliënt in plaats vanuit het probleem? Dan past deze vacature bij jou!  

Je bent als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de behandeling of begeleiding van zo’n 70 jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op de locaties Molenheim en Polderheim wonen en/of op de locatie Wilgenheim werken. De meeste cliënten hebben VG 3 en 4.  Een aantal cliënten heeft VG 5, 6 of 7. De mate van verstandelijke beperking varieert van zeer ernstig tot licht verstandelijk beperkt. Als orthopedagoog werk je nauw samen met de eerst verantwoordelijk begeleiders, teamleiders en locatiemanager, waarbij ieder vanuit zijn eigen rol een bijdrage levert aan het gewone leven voor de cliënten.

Jouw profiel voor deze functies:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie;
  • affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • kennis van Triple-C is een pré;
  • zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig;
  • op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We nemen ruim de tijd voor overdracht en inwerken. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C kunnen er (bij een vaste aanstelling) via een individueel opleidingsbudget ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Brouwer Psychologen? Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of Hanne Smit-Snoep (manager gehandicaptenzorg, 06-26346979) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met één van onze gedragsdeskundigen. Je kunt ook direct een sollicitatiebrief met CV sturen naar Anne Kleinbloesem a.a.c.kleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.