Vacature orthopedagoog (-generalist) of (Gz-) psycholoog Kind & Jeugd (ontwikkelingspsycholoog)

Aan de slag bij Brouwer Psychologen betekent werken bij een deskundige organisatie met een stevige historie. Wij helpen onze cliënten gedreven en betrokken verder bij psychische klachten en moeilijke omstandigheden. We zoeken een orthopedagoog of een ontwikkelings-psycholoog die zich daar vol enthousiasme voor in wil zetten.

Orthopedagoog (-generalist) of (Gz-)psycholoog Kind & Jeugd (ontwikkelingspsycholoog)

(Ridderkerk, 2-3 dagen per week)

Wat ga je doen?

In onze praktijk in Ridderkerk verricht je intakes, diagnostisch onderzoek en geef je behandelingen aan kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek. Je hebt in het behandeltraject contact met ouders en vaak ook met school en jeugdzorg.

Wat kenmerkt jou?

Onze mensen zijn goed opgeleid en kritische denkers, dat kenmerkt ook jou: je bent leergierig en kunt kritisch reflecteren op je eigen werk en handelen. De identiteit van Brouwer Psychologen is geworteld in het christelijk geloof, daarom typeert een positief christelijke levenshouding ook jou. Verder:

  • heb je een universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie;
  • kun je jezelf uitstekend schriftelijk en mondeling uitdrukken;
  • ben je kerkelijk meelevend en onderschrijf je de gereformeerde belijdenisgeschriften;
  • is registratie als orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog een pré, waarbij de invulling van de functie dan nader wordt besproken.

Wat krijg jij?

Kom je bij ons werken, dan krijg je een mooie (parttime) baan met zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en werktijden die jij zelf kunt bepalen. Onze organisatie, die al ruim 30 jaar bestaat, is volop in beweging en jij en je collega’s worden daarbij betrokken. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en de kans om trainingen en opleidingen te volgen.

Geïnteresseerd?

Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur, 0180-426955) of Maartje Timmerman (manager GGZ, 06-53514425; mtimmerman@brouwerpsychologen.nl). Direct je motivatiebrief met CV mailen kan ook, doe dit naar aackleinbloesem@brouwerpsychologen.nl.