Vacature (basis)psycholoog en gz-psycholoog volwassenzorg

Aan de slag bij Brouwer Psychologen betekent werken bij een deskundige organisatie met een stevige historie. Wij helpen onze cliënten gedreven en betrokken verder bij psychische klachten en moeilijke omstandigheden. We zoeken psychologen die zich daar vol enthousiasme voor in willen zetten.

(master/gz-)psycholoog volwassenzorg

Locatie Apeldoorn, vanaf 2 dagen per week

Wat ga je doen?

In onze praktijk in Apeldoorn verricht je intakes, diagnostisch onderzoek en geef je behandelingen aan volwassenen met uiteenlopende problematiek.

Wat kenmerkt jou?

Onze mensen zijn goed opgeleid en kritische denkers, dat kenmerkt ook jou: je bent leergierig en kunt kritisch reflecteren op je eigen werk en handelen. De identiteit van Psychologenpraktijk Brouwer is geworteld in het christelijk geloof, daarom typeert een positief christelijke levenshouding ook jou. Verder:

  • heb je een universitaire opleiding psychologie;
  • kun je jezelf uitstekend schriftelijk en mondeling uitdrukken;
  • ben je kerkelijk meelevend en onderschrijf je de gereformeerde belijdenisgeschriften;
  • is registratie als GZ-psycholoog een pré. We gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en passende verantwoordelijkheden.

Wat krijg jij?

Kom je bij ons werken, dan krijg je een mooie (parttime) baan met zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en werktijden die jij zelf kunt bepalen. Onze organisatie, die al ruim 30 jaar bestaat, is volop in beweging en jij en je collega’s worden daarbij betrokken. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en de kans om trainingen en opleidingen te volgen.

Geïnteresseerd?

Bel dan met Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur, 0180-426955) of Maartje Timmerman (manager GGZ, 06-53514425). Direct je motivatiebrief met CV mailen kan ook, doe dit naar anne@brouwerpsychologen.nl.