Corona en onze praktijk

De coronacijfers blijven dalen, de bezetting in ziekenhuizen neemt af en steeds meer maatregelen worden teruggedraaid. Daar zijn we blij mee! Toch vinden wij het belangrijk om voorzichtig te zijn en verantwoord te handelen, om de gezondheid van u, jou, de behandelaar en anderen in de samenleving zoveel mogelijk te beschermen.  Daarom hanteren wij op de locaties nog steeds een aantal voorwaarden waaronder wij u of jou graag op  de prakrijk ontmoeten!

Voorwaarden bij gesprek op praktijklocatie

  • U heeft geen klachten die passen bij een COVID-19 besmetting. Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies, verhoging tot 38 graden of koorts, dan kan de afspraak op de praktijk niet doorgaan. Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Uw gesprek wordt dan omgezet in een (video)bel afspraak
  • U bent in de voorgaande 10 dagen niet in contact geweest met een COVID-19 besmet persoon. Indien dit wel het geval is geweest, dan kan de afspraak op de praktijk niet doorgaan, tenzij u volledig gevaccineerd bent of na 5 dagen een negatieve testuitslag heeft. Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door. Uw gesprek wordt dan omgezet in een (video)bel afspraak.
  • Wij willen het aantal mensen in de wachtkamer beperken. Daarom vragen wij u niet te vroeg te komen, zodat u gelijk met de behandelaar mee kan. In de wachtkamer is een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Mochten deze bezet zijn, wilt u dan buiten wachten?
  • Bij binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren.
  • We willen u vragen zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet op onze locaties.
  • Om voor een goede ventilatie te zorgen, staan in de spreekkamers de ramen vaak open. Neem op koude dagen voldoende warme kleding mee.

Wij zullen zorgen dat deurklinken, tafels en stoelleuningen regelmatig gedesinfecteerd worden. Hiernaast houden we ons met elkaar natuurlijk aan de basisregels (zoals voldoende afstand houden, geen handen schudden, niesen in ellenboog). Op deze manier hopen we ziektegevallen te voorkomen en de zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Zoals altijd, kunt u op ons rekenen. Heeft u een vraag, suggestie of wilt u iets anders delen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar! U kunt ons gewoon telefonisch bereiken of het online formulier gebruiken.

Update 29-09-2021