Corona en onze praktijk

Ondanks alle versoepelingen van de coronamaatregelen, vinden wij het nog steeds belangrijk om voorzichtig te zijn en verantwoord te handelen, om de gezondheid van u, jou, de behandelaar en anderen in de samenleving zoveel mogelijk te beschermen.  Daarom hanteren wij op de locaties nog steeds een aantal voorwaarden waaronder wij u of jou graag op  de praktijk ontmoeten!

Voorwaarden bij gesprek op praktijklocatie

  • Wanneer u klachten heeft die passen bij een covid-19 besmetting willen wij u vragen om een zelftest te doen. Bij een negatieve zelftest kunt u op de praktijk komen. Wilt u liever geen zelftest doen of is de uitslag van de test positief, dan wordt de afspraak omgezet in een (video)bel afspraak. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.
  • Wanneer een van de gezinsleden covid-19 heeft, en u bent 18 jaar of ouder, dan vragen wij u de afspraak om te zetten in een (video)bel afspraak, tenzij u geboosterd bent of in 2022 Corona heeft gehad.
  • Bij binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren.
  • Om voor een goede ventilatie te zorgen, staan in de spreekkamers de ramen vaak open. Neem voldoende warme kleding mee.

We houden ons met elkaar natuurlijk aan de basisregels (zoals voldoende afstand houden, geen handen schudden, niesen in ellenboog). Op deze manier hopen we ziektegevallen te voorkomen en de zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Zoals altijd, kunt u op ons rekenen. Heeft u een vraag, suggestie of wilt u iets anders delen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar! U kunt ons gewoon telefonisch bereiken of het online formulier gebruiken.

Update 07-03-2022